| صفحه اصلی آخرین اخبار IT ITTOP در توییتر آخرین ارسالها تماس با ما آرشیو |
| ثبت نام | برترین نویسنده گان | راهنما | تقویم | جستجو | ارسالهاي امروز | نشانه گذاري انجمن ها به عنوان خوانده شده |
|
|||||||
تابلو اعلانات |
|
|
![]() |
|
|
LinkBack | ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع | نحوه نمایش |
|
|
#1 (permalink) | ||||||||||||||||||||
مدیریت سایت
![]() تاریخ عضویت: Dec 2008
تعداد تشکرها(از دیگران): 1,134
تشکر شده 1,732 بار در 1,065 ارسال
ورودی: سال 85
|
سلام
با توجه به مشکل اکثر ما به دلیل سرعت پایین اینترنت و عدم پشتیبانی ادامه دانلود توسط اکثر آپلود سنترهای موجود و اینکه خرید اکانت هم برای تعداد زیادی آپلود سنتر به صرفه نیست یکی از بهترین راهها برای سهولت دانلود از سایتهای آپلود که معروفترین آنها rapidshare و megaupload میباشند استفاده از اسکریپتی هست به نام rapidleech این اسکریپت رو میتونید روی هاست خودتون به سهولت نصب کنید و با دادن لینک سایتهای پشتیبانی شده با سرعت سرور به سرور فایل رو روی هاست خودتون بکشید و بعد به راحتی هر چه تمام تر فایلتون رو دانلود کنید همچنین قابلیت دانلود فایل های یوتوب(اکثر آپلود سنترها روی نسخه جدید رپیدلیچ ساپورت میشند ) امکان میل کردن لینک دانلود هم هست (اتچ میشه ) هاست های مورد استفاده اگر رایگان نباشند بهتر هست البته تعدادی هاست رایگان هم هست که شما امکان استفاده از این اسکریپت رو روی اونها دارید در کل فقط باز بودن پورت 80 ( برای rapidshare ) و نداشتن محدودیت زمان اجرای اسکریپت php و خاموش بودن safe mode تنها شرطهای استفاده از این اسکریپت میباشد که اکثر هاستهای پولی هم تمام این امکانات رو دارند طرز کار بسیار ساده هست اسکریپت رو روی هاست آپ کنید و دسترسی فایل index.php رو 777 و فولدر files رو نیز 777 کنید اسکریپت از لینک زیر قابل دریافت هست ![]() آخرین نسخه rapidleech حدود 72 پلاگین داره که 72 تا file hoster رو ساپورت میکنه لینک دانلود: MEGAUPLOAD - The leading online storage and file delivery service Mirrors: Скачать файл rapidleech-all-plugin_Hack.kz.zip. Скачать бесплатно и без регистрации с TurboBit.net UploadBox :: Downloading rapidleech-all-plugin_Hack.kz.zip Deposit Files RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting منبع:آی تی تاپ
|
|
||||||||||||||||||||
| این کاربر از مهرداد نایب به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده است |
|
|
#2 (permalink) | ||||||||||||||||||||
کاربر ثابت
![]() تاریخ عضویت: Feb 2010
تعداد تشکرها(از دیگران): 33
تشکر شده 25 بار در 14 ارسال
ورودی: فارغ التحصیل
|
من دانلود و نصب کردم روی هاست اما این پیغام رو میده:
configs/files.lst is not writable, please make sure it is chmod to 777 در صورتیکه همچین فایلی توی این پوشه نیست!!! لیست فایل های این پوشه: .htaccess
config.php index.html نکنه باید به پوشه configs هم دسترسی 777 بدم؟!؟! این که خیلی بده که! ویرایش توسط bijibuji : 11th February 2010 در ساعت 17:21 |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#3 (permalink) | ||||||||||||||||||||
کاربر ثابت
|
دو سوال اساسی دیگه:
1- توی محتویات این اسکریپت یک پوشه هست به نام rar . می خوام بدونم این اسکریپت rar هم می کنه؟ من که چیزی نمی بینم! کمک کنید که خیلی احتیاج دارم به این ویژگی. 2- چطور می تونم دسترسی به این صفحه رو واسه خودم محدود کنم؟ ممنون |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#4 (permalink) | ||||||||||||||||||||
کاربر ثابت
|
خوب من که خیلی با این کار کردم نتونستم راش بندازم. من اصلا نمی فهمم چه لینکی باید بهش بدم. مثلا برای نمونه این لینک یک کتاب در سایت 4shared هستش:
4shared.com - document sharing - download Satellite Networking Principles and Protocols.pdf من این لینک رو می دم اما هیچ اتفاقی نمی افته!!! یه راهنمایی بکنید. ممنون |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#5 (permalink) | ||||||||||||||||||||
مدیریت سایت
|
config.php رو حق دسترسی شو 777 کن
واسه اینکه فقط واسه خودت باشه از Cpanel برای دایرکتوریت پسورد بزار تا protrect شه مثلا اگه آدرس نصبت اینطوریه :www.yoursite.com/myrapidleech برای دایرکتوری myrapidleech پسورد بزار لینکو بزن قسمت Link to Transload ،روی transload file کلیک کن صبر کن تا فایلو انتقال بده حق دسترسی به پوشه files هم باید 777 باشه بعد از اینکه دانلود تموم شد یا dropdown list پایین میاد بنام action که میتونی انتخاب کنی چه عملی انجام بده روی این فایل upload کنه ، ایمیل کنه ، spilit کنه (همون چند بخشی)،فایل رو کد کنه (hash ) ، زیپ کنه ، unzip کنه ،rar یا unrar کنه به ftp هم انتقال میده مثلا اگه freehost داشته باشی خوب میشه ازش استفاده کرد . فایل هارو انتقال بدی اونجا بقیه هم میتونند دانلود کنند .البته اگه پهنای باندش اجازه بده فقط هوای cpu load سرورتو داشته باش .ممکنه اگه load سرورو افزایش بدی سایتتو suspend کنن
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#6 (permalink) | |||||||||||||||||||||
کاربر ثابت
|
نقل قول:
ممنونم از کمک ات. من همین کار رو می کنم. اما همون لینک 4shared رو مثلا می دم transload هم می زنم هیچ اتفاقی نمی افته. چکارش کنم؟ |
|||||||||||||||||||||
|
|
|
|||||||||||||||||||||
|
|
#7 (permalink) | |||||||||||||||||||||
مدیریت سایت
|
نقل قول:
لینک از جاهای دیگه رو هم چک کردی؟ مگا آپلود یا رپیدشیر رو تست کن لینک Youtube هم بده بش
|
|
|||||||||||||||||||||
|
|
#8 (permalink) | ||||||||||||||||||||
کاربر ثابت
|
ممنون youtube رو تونست بگیره اما فقط با حجممحدود. هاست رایگان نمی شناسی که خوب ساپورت کنه این قضیه رو؟
|
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#9 (permalink) | |||||||||||||||||||||
مدیریت سایت
|
نقل قول:
99% هاست های رایگان safe mode رو off می کنند و نمیشه کار کرد این اسکریپتو مشخصات هاست رو از php info می تونید نگاه کنید توی پنل هاست اگه هاست رایگان واسه نصب رپیدلیچ دیدم معرفی می کنم به این سایت هم سر بزن http://rlmonitor.com/ لیست سرورهای public واسه رپیدلیچ رو میزاره
|
|
|||||||||||||||||||||
|
|
#10 (permalink) | ||||||||||||||||||||
مدیریت سایت